Zaterdag.nl 'founder' van o.a. skater.nlMedeconsumenten, Fans, Ambassadeurs en Retailers

Wij staan er voor open om op 'friend-chise'- ...dus PUUR vriendschappelijk, of freelance basis (...dus, dan ook ECHT op 'franchise basis') met gedreven en ambitieuze mensen samen te werken. Hierin vinden wij leergierigheid en motivatie minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Denk je ons iets te kunnen bieden, of kunnen wij voor jou OOK NOG wat betekenen ONLINE- ...of op smartphones? Neem dan contact met ons op.

WAAROM? Onze fans en ambassadeurs ontvangen zo gemiddeld -/- vijf procent tot (een) -/- tien(tal) procent AANVULLENDE korting!
HOE? Door ENKEL NOG MAAR te vragen naar de actuele prijzen, of (in een volgende stap) ook een persoonlijk imago in onze huisstijl er op na te houden. Zonder daar verder moeite te voor hoeven te doen (behalve dan door ten miste een foto te delen en een blog bij te houden over jouw avonturen) ...informeren de ambassadeurs met onze webshop de klanten en fans; sparen skate-miles; ontvangen aanbiedingen; betalen niet apart en EXTRA voor montage; etc.

Kennis en de eigen expertise PLUS voorraad dus die wij graag met onze gezamenlijke klanten, fans, ambassadeurs en retailers (dealers) willen delen ...hetgeen mogelijk ook voor uw doelstellingen interessant kan zijn.

Zaterdag gelooft in flexibiliteit

...om zo een optimale samenwerking te creëren. De Zaterdag en YouAre Ambassadeurs en retailspecialisten ontvangen van ons ondersteuning op het gebied van ONLINE marketing, sales, automatisering, administratie en operationele aangelegenheden.

Zaterdag.nl 'founder' van skater.nl o.a.

Over ons!

Het bedrijf van de toekomst is een 'connected company', een lerend organisme dat doelbewust de interactie aangaat met zijn omgeving.

De ‘mobilizer’ die zich zelf continue verbetert, op basis van experimenten en feedback van klanten.
'Dave Gray, De connected company'

 

Zaterdag als de ‘facilitator’ die begeleidt

De leider die vragen stelt — ...Ons YouAre marktplein toont u de standaard-mogelijkheden die wij u vanuit elk willekeurig magazijn (wereldwijd) en dus op voorraad kunnen bieden. Vele producten kunnen wij dan ook direct en vanaf de groothandel (indien wenselijk zelfs van de producent, OEM) leveren.

Tip: Mocht een product dus NIET in onze voorraad zijn opgenomen dan kunnen wij, door onze kennis van de markt en korte aanvoerlijnen u alsnog snel van dienst zijn.

Stijvol, trendy en Wendbaar

Het bedrijf van de toekomst moet wendbaar zijn; wij gebruiken daar graag het woord 'agile' voor dat we kennen uit de IT-wereld.

Een bedrijf waar kleine, agile teams alles in de onderneming runnen, van online winkelafdelingen tot het senior-executiveteam.

Pods, Autonome units

Elke online winkel van ons als retailer is een autonoom winstcentrum met zelfsturende teams die verschillende aspecten van de winkel onder hun hoede hebben.

De teams managen hun eigen deel van de winkel, verantwoordelijk voor alle operationele beslissingen in hun groep. Dankzij deze pods, zijn wij als 'podulaire organisatie' flexibel, schaalbaar en veerkrachtig.

Zaterdag — De ’guide of teacher’...

De leider die de mensen in staat stelt steeds weer opnieuw te leren en waarvan hij zelf ook leert. De ’guide of teacher’ die als het ware geleidt.

Zaterdag — De ‘mobilizer’, die als het ware verleidt...De leider die zorgt voor verbinding van zijn/haar mensen met de organisatie.