Medeconsumenten, Fans, Ambassadeurs en Retailers

Wij staan er voor open om op 'friend-chise'- ...dus PUUR vriendschappelijk, of freelance basis (...dus, dan ook ECHT op 'franchise basis') met gedreven en ambitieuze mensen samen te werken. Hierin vinden wij leergierigheid en motivatie minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Denk je ons iets te kunnen bieden, of kunnen wij voor jou OOK NOG wat betekenen ONLINE- ...of op smartphones? Neem dan contact met ons op.

WAAROM? Onze fans en ambassadeurs ontvangen zo gemiddeld -/- vijf procent tot (een) -/- tien(tal) procent AANVULLENDE korting!
HOE? Door ENKEL NOG MAAR te vragen naar de actuele prijzen, of (in een volgende stap) ook een persoonlijk imago in onze huisstijl er op na te houden. Zonder daar verder moeite te voor hoeven te doen (behalve dan door ten miste een foto te delen en een blog bij te houden over jouw avonturen) ...informeren de ambassadeurs met onze webshop de klanten en fans; sparen skate-miles; ontvangen aanbiedingen; betalen niet apart en EXTRA voor montage; etc.

Kennis en de eigen expertise PLUS voorraad dus die wij graag met onze gezamenlijke klanten, fans, ambassadeurs en retailers (dealers) willen delen ...hetgeen mogelijk ook voor uw doelstellingen interessant kan zijn.

Verbeteraar, aanjager, verbinder, klantvoeler, ...

De Zaterdag, YouAre’s en o.a. de USPS.nl 'shopping and shipping' combinatie is landelijk dekkend (met ... kansen in de EU in verdere voorbereiding) en de productspecialisten (ambassadeurs) krijgen alle ruimte om in de eigen regio optimaal te profiteren van het GRATIS lidmaatschap.

Samen ideëen ontwikkelen...

Zaterdag* en “Het verzamel- marktplein: YouAre.nl” richt zich op het bedenken, ontwikkelen en exploiteren van internetconcepten.
Om onze voor de toekomst gestelde doelen te kunnen behalen bezitten wij een portfolio van sterke originele domeinnamen gecombineerd met jouw NIEUWE website en het eigen bezit — ...jouw webshop, blog en bezit — rondom jouw persoonlijk imago!

*) messcherpe strategieën, kraakheldere positioneringen en ...

...en altijd de laatste trends in huis. Omdat wij veel investeren in het verbeteren van de kwaliteit van dit portfolio en de ONLINE oplossingen hebben wij als mediapartner* veel knowhow omtrent domeinnamen, internet (incl. campagnes + webshops op maat oa.) en mobiele technologie in huis. Kennis die wij graag met onze ambassadeurs, fans en gezamenlijke klanten willen delen ...hetgeen mogelijk ook voor uw doelstellingen interessant kan zijn.

Samenwerken

Zaterdag is dan ook zeker een ambitieuze organisatie- ...YouAre een ambitieus merk en heeft nog vele projecten op de plank liggen.
Projecten passend bij het karakter van spanning en sensatie rondom jouw avonturen, hobby's- en/of sportactiviteiten! Bij het realiseren van onze plannen bieden wij onze hulp aan (...veelal zonder kosten) en kunnen wij ook altijd hulp gebruiken.

Úw zwaartepunt, onze kracht: Samen één doel

Zaterdag beschikt dan ook over sterke originele domeinnamen, onbeperkt dataverkeer, snelle laadtijden en onbeperkte mogelijkheden voor het invullen van jouw persoonlijke campagne ONLINE, ...Achter elke persoon en naam gaat een filosofie of concept schuil dat samen met jou verder doorontwikkeld wordt.

De contactvonk

Natuurlijk is de techniek alleen niet zaligmakend. Er wordt ruimschoots stilgestaan bij de doelgroep zelf, uw klanten, relaties of andere populatie. Hoe bij hen de contactvonk te laten overslaan, hen te interesseren, inspireren en over te halen tot aankoop of het opnemen van de informatieve boodschap?

info@zaterdag.nl — 06 461 366 81, Patrick Bresser

Wij staan er voor open om op 'friend-chise'- ...dus PUUR vriend-schappelijk, of freelance basis met gedreven en ambitieuze mensen samen te werken. Hierin vinden wij leergierigheid en motivatie minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Denk je ons iets te kunnen bieden, of kunnen wij voor jou wat betekenen ONLINE- ...of op smartphones? Neem dan contact met ons op.